concert

Evenimentele săptămânii 9-15 Decembrie 2019

Luni, 9 decembrie 2019, de la ora 18 sunteți invitați la Cinematograful „Călimani” din Toplița la spectacolul de colinde „Celebrăm vestea cea bună”. Intrarea liberă. Organizatori: Centrul Creștin „Noua Generație” și Casa de cultură Toplița. 

Marți, 10 decembrie 2019, de la ora 16, Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița va fi gazda unei șezători. Intrarea liberă. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

 

Sâmbătă, 14 decembrie 2019, de la ora 1530, la Sala de spectacole a Casei de cultură din Toplița va avea loc lansarea volumului „7 ani în Occident” de dr. Mihai Neamțu. Invitați: Lazăr Costel Cristian și Eugen Hirișcău. Intrarea liberă. Organizatori: Casa de cultură Toplița și Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

 

Duminică, 15 decembrie 2019, de la ora 18, în Centrul civic al orașului Borsec va avea loc tradiționala aprindere a lumânărilor de Crăciun, urmată de un spectacol al grupului de dans popular „Tündérkert Virágai” și a teatrului de amatori „Légy komoly”, precum și de un spectacol al Liceului Tehnologic Zimmethausen, DorCor, care vor avea loc la Casa de cultură din Borsec. Intrarea liberă. Organizatori: Primăria Borsec, Consiliul Local Borsec, Casa de cultură Borsec și Liceul Tehnologic Zimmethausen. 

 

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.
În fiecare zi de miercuri, între orele 16 și 17, elevii de gimnaziu pot participa la un curs de programare pe calculator, prin jocuri on line, „Wix code kids”, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *