Seminar Gălăuțaș

Evenimentele săptămânii 8-14.10.2018

Evenimentele săptămânii  8-14 Octombrie 2018

Luni, 8 Octombrie 2018, de la orele 10:30 și 11:30 copiii sunt invitați la Casa de Cultură Toplița, unde va avea loc reprezentația piesei de teatru „Ali Baba și cei 40 de hoți”. Organizatori: Teatrul Ariel și Casa de Cultură Toplița.

Miercuri, 10 Octombrie 2018, de la ora 13, sunteți invitați la seminarul „Noi suntem urmașii celor care au înfăptuit Marea Unire”, care va avea loc la Telecentrul de la Gălăuțaș. Evenimentul este realizat în cadrul proiectului „Am luptat pentru Marea Unire”, finanțat de Ministerul Culturii și Indentității Naționale. Organizator: Primăria și Consiliul Local Gălăuțaș.

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018, de la ora 16, la Casa de Cultură din Borsec va avea loc Ceremonia de atribuire a denumirii onorifice „Kamenitzky Antal” pentru Biblioteca Orășenească Borsec. Organizatori: Primăria Orașului Borsec și Biblioteca Orășenească Borsec.

Duminică, 14 Octombrie 2018, la Piața agro-alimentară din Bilbor va avea loc Târgu de marfă și animale. Organizatori: Primăria Bilbor și Consiliul Local Bilbor.

Între lunile mai-octombrie 2018,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura concursul de lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în 30 octombrie 2018. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *