Zilele Culturii Maghiare

Evenimentele săptămânii 7-13 Mai 2018

Luni, 7 Mai 2018, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc o Expoziție de carte Octavian Goga, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la moarte. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Miercuri, 9 Mai 2018,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc o Expoziție de carte dedicată Zilei Europei. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Joi, 10 Mai 2018, de la ora 15, la Sala de ședințe al Primăriei Toplița va avea loc cursul „Vreau să fiu antreprenor”, organizat de Asociația Exino, beneficiar și Uniunea Europeană în colaborare cu Guvernul României.

Între 10 și 13 mai 2018, la Toplița vor avea loc Zilele Culturii Maghiare. Organizatori: Consiliul Local și Primăria Municipiului Toplița, Asociația Alma Mater Kemény János, UDMR Toplița, Fundația Kemény János, și alții.  Din program:

Joi, 10 mai 2018, de la ora 19, la Casa de Cultură din Toplița va avea loc spectacolul „Két kezem forgatta, szívem táncoltatta”. Participă trupa „Háromszék” din Sfântu Gheorghe. Intrarea liberă.

Vineri, 11 Mai 2018, de la ora 17, elevii Liceului Teoretic „Kemény János” vor susține spectacolul anual la Casa de Cultură din Toplița.

Sâmbătă, 12 Mai 2018, de la ora 18, cântăreața Nagy Mária va susține un concert la Casa de Cultură din Toplița.

Duminică, 13 Mai 2018, de la ora 18, la Casa de Cultură din Borsec, actorii trupei de teatru „Trompa Miklós” a Teatrului Național din Târgu Mureș vor prezenta piesa „Recviem pentru o casă”. Organizatori: Primăria Orașului Borsec, Casa de Cultură Borsec și trupa de teatru „Trompa Miklós” a Teatrului Național din Târgu Mureș.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *