Afiș tabără scriere creativă

Evenimentele săptămânii 4-10 Iunie 2018

Marți, 5 Iunie 2018, de la orele 1030 și 1230, la Casa de Cultură Toplița va avea loc un spectacol de teatru pentru copii, susținut de actorii teatrului Ariel din Târgu Mureș, care vor prezenta piesa „Jack și vrejul de fasole”, după Joseph Jacobs. Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele pot fi procurate de la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic între orele 10 și 17. Organizatori:  Consiliul Județean Mureș, Teatrul pentru Copii și Tineret Târgu Mureș, Teatrul Ariel Târgu Mureș și Casa de Cultură Toplița.

Între 27 și 31 August 2018, la Toplița va avea loc Tabăra de Scriere Creativă „Toplitera” 2018, ediția a II-a, sub îndrumarea poetului Florin Iaru.  Proiectul inițiat de Fundația Culturală „Miron Cristea” Toplița este finanțat de Consiliul Local al Municipiului Toplița. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscriere gratuită la toplitera@yahoo.com. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița și Primăria Toplița.

Între lunile mai-octombrie 2018,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura concursul de lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în 30 octombrie 2018. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *