Afiș Nu grăbi pasul

Evenimentele săptămânii 4-10 Decembrie 2017

Marți, 5 Decembrie 2017, la Casa de Cultură din Borsec vine Moș Nicolae la copiii de grădiniță și de la clasele primare ale Liceului Zimmethausen. Organizatori: Primăria Borsec și Casa de Cultură Borsec.

Miercuri, 6 Decembrie 2017, de la ora 15:30 va avea loc Atelierul lui Moș Crăciun pentru copii la Biblioteca Toplița. Organizatori:  Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița și Asociația Mozaique.

Sâmbătă, 9 Decembrie 2017, la biserica „Sfântul Dumitru” din Subcetate va avea loc un Festival de colinde. Organizatori: Grupul Școlar „Miron Cristea” și Primăria Subcetate.

Duminică, 10 Decembrie 2017, la ora 17 va avea loc Aprinderea lumânărior de Crăciun în Borsecul de Jos. Programul se va începe cu un mic spectacol susținut de trupa de dans Tündérkert Virágai și de un discurs susținut de preotul catolic Márton József. Organizator: Primăria Borsec.

Între lunile ianuarie și decembrie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița în parteneriat cu A.D.I. Călimani – Giurgeu organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

În fiecare luni, de la ora 17, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc un Atelier de creație măști, în colaborare cu Liceul „O.C. Tăslăuanu”, cu participarea designer-ului Maria Mirabela Joandrea.

În fiecare joi și vineri,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița copiii între 9 și 16 ani își pot exersa abilitățile în programare pe calculator în cadrul proiectului „Wix Code Kids” al Fundației Progress în colaborare cu Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *