1.10.2019 ora 13

Evenimentele săptămânii 30 Septembrie – 6 Octombrie 2019

Evenimentele săptămânii 30 Septembrie  – 6 Octombrie 2019

Marți, 1 Octombrie 2019, de la ora 13, persoanele vârstnice din Gălăuțaș sunt invitate la Balul Pensionarilor, care va avea loc la Căminul Cultural din Gălăuțaș. Invitați: Ansamblul „Izvorașul” din Gălăuțaș, Ciprian Ilie și formația și Ansamblul profesionist „Rapsodia Călimanilor” din Toplița. Intrarea se face pe baza tabelului de înscriere. Organizatori: Primăria și Consiliul Local al Comunei Gălăuțaș.

Miercuri, 2 Octombrie 2019, de la ora 17, sunteți invitați la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița pentru a participa la masa rotundă cu tema „Plantele medicinale și beneficiile lor”. Vor lua cuvântul prof. Mirela Petruț și prof. Eugen Hirișcău.  Intrarea este liberă. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Sâmbătă, 5 Octombrie 2019, de la ora 20, la Casa de cultură din Toplița va avea loc spectacolul „Magie…gen” pentru spectatorii cu vârsta minimă de 12 ani. Prețul unui bilet este de 44 de lei și poate fi procurat de la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic între orele 10 și 17. Organizatori: Casa de Cultură din Toplița, Magitot, Vlad Grigorescu și Headline Management.

Duminică, 6 Octombrie 2019, de la ora 15 seniorii toplițeni sunt invitați la Balul vârstei de argint, ediția a VIII-a, 2019, organizat la restaurantul „La moară” din Călimănel – Toplița. Invitați: Ansamblul profesionist „Rapsodia Călimanilor” din Toplița. Prețul unui bilet este de 30 de lei și poate fi procurat de la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic între orele 10 și 17. Pentru detalii sunați la 0366 100 456 – Centrul de Informare Turistică Toplița. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Toplița, Centru Cultural Toplița și Casa de Cultură Toplița.

Între lunile mai-octombrie 2019,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura cea de a 6-a ediție a Concursului Național de Lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în luna octombrie 2019. Proiectul este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și sub egida Anului Cărții. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare zi de miercuri, între orele 16 și 17, elevii de gimnaziu pot participa la un curs de programare pe calculator, prin jocuri on line, „Wix code kids”, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *