Afiș concert 4 nov 2017

Evenimentele săptămânii 30 Octombrie – 5 Noiembrie 2017

Între 30 Octombrie și 3 Noiembrie 2017, între orele 10 și 12, Asociația Mozaique organizează atelierul „Așteptându-l pe Moș Crăciun” pentru copiii cu vârste între 5 și 10 ani. Activitățile se vor desfășura la Bar Sport & Bistro de lângă Ștrandul Urmánczy.

Joi, 2 Noiembrie 2017, de la ora 17 sunteți invitați la Casa de Cultură Toplița pentru a viziona piesa „Invitație la teatru”, susținut de trupa „Ludicus”. Accesul în sala de spectacole se face pe baza unor bilete gratuite ce pot fi procurate de la Centrul de Informare Turistică Toplița. Organizatori: Municipiul Toplița, Casa de Cultură Toplița, Trupa de teatru „Ludicus” și Centrul de Informare Turistică Toplița.

Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017, de la ora 18, la Casa de Cultură din Toplița va avea loc un Concert de muzică clasică în memoria lui George Sbârcea. Protagoniști: Arona și Cristian Bogdan acompaniați de Petre Sbârcea. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița, Centrul Cultural Toplița și Casa de Cultură Toplița.

Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017, de la ora 18 se organizează Balul Pensionarilor la Căminul Cultural din Sărmaș. Organizatori: Primăria Comunei Sărmaș, Consiliul Local Sărmaș și Căminul Cultural Sărmaș.

Între lunile ianuarie și decembrie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița în parteneriat cu A.D.I. Călimani – Giurgeu organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

În fiecare luni, de la ora 17, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc un Atelier de creație măști, în colaborare cu Liceul „O.C. Tăslăuanu”, cu participarea designer-ului Maria Mirabela Joandrea.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

Primăria Toplița și Casa de Cultură Toplița organizează cursuri de tenis de masă pentru copii, la Casa de Cultură Toplița. Pentru detalii și înscrieri – 0745 496 365. Instructor Zoli Câmpian.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *