Afiș Bal Majorat

Evenimentele săptămânii 30 Aprilie-6 Mai 2018

Miercuri, 2 mai 2018, Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița va găzdui un Atelier de creație – semne de carte împreună cu copiii școlilor gimnaziale din Toplița, cu ocazia Zilei Tineretului. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Vineri, 4 mai 2018, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița va avea loc o Expoziție de carte Octavian Goga, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la moarte și o Expoziție Sextil Pușcariu, la 70 de ani de la moarte. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Vineri, 4 mai 2018, de la ora 17, elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” sunt invitați la Balul Majoratului, la Casa de Cultură din Toplița, organizat de elevii claselor a XI-a împreună cu Casa de Cultură din Toplița.

Sâmbătă, 5 mai 2018, de la ora 18, borsecenii sunt invitați la Casa de Cultură Borsec pentru a viziona piesa de teatru „Alesul” jucată de actorii Teatrului Figura din Gheorgheni. Organizatori: Primăria Orașului Borsec, Casa de Cultură Borsec și Teatrul Figura Gheorgheni.

Duminică, 6 mai 2018, de la ora 18, tot la Casa de Cultură din Borsec, elevii Liceului Tehnologic Zimmethausen vor susține un Spectacol dedicat mamelor, fiind coordonați de D-na Moșneag Ilona. Organizatori:         Primăria Orașului Borsec, Casa de Cultură Borsec și Liceul Tehnologic Zimmethausen.

Duminică, 6 mai 2018, la Piața agro-alimentară Bilbor va avea loc Târgul de primăvară. Organizator: Primăria Comunei Bilbor.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *