Concert 9 iunie 2019

Evenimentele săptămânii 3-9 Iunie 2019

Evenimentele săptămânii 3-9 Iunie 2019

Luni, 3 iunie 2019, de la ora 17, sunteți invitați la concertul „Voci de primăvară”, care va avea loc la Casa de Cultură Toplița. Concertul este susținut de elevii Școlii Populare de Artă : clasa de canto a Prof. Maria Cojocaru, clasa de pian a Prof. Amalia Blănaru, clasa de vioară a Prof. Loránd Bodor. Intrarea liberă. Organizatori:   Școala Populară de Artă – filiala Harghita, Municipiul Toplița, și Casa de Cultură Toplița.

Luni, 3 iunie 2019, de la ora  1630, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița va avea loc un atelier de pictură pe apă, intitulat „Colorăm copilăria”. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Marți, 4 iunie 2019, de la ora 1030, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, copiii sunt invitați la teatru de păpuși. Spectacolul „Scufița Roșie”, susținut de actorii Teatrului Strada din Brașov va avea loc la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Joi, 6 iunie 2019, de la ora 13, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița va avea loc dezbaterea cu tema „Colectarea selectivă a deșeurilor și grija pentru mediu”. Invitat: Nodiș Claudia. Organizator:            Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Duminică, 9 iunie 2019,  de la ora 19, vă invităm la un regal al muzicii clasice, în interpretarea Trioului “Amabile”, la Casa de Cultură Toplița. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Concertul este unul înscris în programul Zilelor Județului Harghita Ediția a XV-a. Organizator: Consiliul Județean Harghita.

Între lunile mai-octombrie 2019,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura cea de a 6-a ediție a Concursului Național de Lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în luna octombrie 2019. Proiectul este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și sub egida Anului Cărții. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare zi de miercuri, între orele 16 și 17, elevii de gimnaziu pot participa la un curs de programare pe calculator, prin jocuri on line, „Wix code kids”, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *