Afiș expoziție

Evenimentele săptămânii 3-9 Decembrie 2018

Evenimentele săptămânii 3-9 Decembrie 2018

 

Luni, 3 Decembrie 2018, de la ora 12, la Casa de cultură Borsec va avea loc un spectacol pentru copii susținut de Ansamblul de dans folcloric secuiesc Hargita. Prețul unui bilet este de 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți. Organizatori: Ansamblul de dans folcloric secuiesc Hargita, Primăria Borsec și Casa de cultură Borsec.

Marți, 4 Decembrie 2018, de la ora 13, 1a Școala Gimnazială Tulgheș va avea loc un Seminar dedicat Marii Uniri a Românilor. Conferențiază Prof. I. Gumenâi, Prof. C. Turliuc, Conf. D. Lazăr, Dr. D. Ciucanu și Prof D. Dieaconu. Organizator: Primăria Tulgheș și Consiliul Local Tulgheș.

Marți, 4 Decembrie 2018, de la ora 16, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc finala concursului „Bătălia cărților”. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

Miercuri, 5 Decembrie 2018, copiii din Borsec sunt invitați la Spectacolul de Moș Nicolae susținut de trupa de teatru de amatori „Légy komoly”, la Casa de cultură Borsec. Organizatori: Primăria Borsec și Consiliul Local Borsec.

Duminică, 9 Decembrie 2018, de la ora 18, va avea loc un Spectacol cu ocazia Centenarului susținut de artiști și ansmablurile folclorice locale, la Căminul cultural din Sărmaș. Organizatori: Primăria Sărmaș și Consiliul Local Sărmaș.

Duminică, 9 Decembrie 2018, de la ora 17, la Casa de cultură Borsec va avea loc un Concert de colinde de Crăciun susținut de Mircea Oprea. Organizatori: Primăria Borsec și Consiliul Local Borsec.

Între 23 Noiembrie 2018 și 31 Ianuarie 2019, la Casa de cultură din Toplița se poate vizita expoziția foto-documentară „Sud-estul Transilvaniei în contextul Marii Uniri”. Organizator: Muzeul Carpaților Răsăriteni.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *