Afiș Teatru școlar

Evenimentele săptămânii 3 – 9 aprilie 2017

Între 13 februarie și 24 aprilie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița organizează un nou concurs „Re-creația mea”, dedicat Zilei Naționale a Cărții. Acesta se va desfășura pe următoarele categorii de vârstă: 9-11 ani, 11-15 ani și 15-18 ani. Doritorii trebuie să citească minim trei cărți din lista care corespunde categoriei de vârstă, să trimită pe e-mail prezentările acestora pentru ca mai apoi să își susțină cartea preferată la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița. Concursul se va desfășura pe următoarele etape: 13 februarie 2017 – anunțarea concursului, 13 februarie – 21 aprilie –  lecturarea cărților, 21 – 22 aprilie  – primirea prezentărilor și 24 aprilie – ziua concursului. Detalii la sediul Bibliotecii, pe adresa electronică bibliotecatoplita@yahoo.com sau 0266/341237.

Între 3 și 7 aprilie 2017, la Casa de Cultură din Toplița va avea loc Festivalul – Concurs de Teatru Școlar ediția 2017. Participă elevii Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Liceului Teoretic „O.C. Tăslăuanu” și Școlii Gimnaziale „Sf. Ilie” din Toplița și ai Liceului „Miron Cristea” din Subcetate. Organizatori: Municipiul Toplița, Casa de Cultură Toplița, A.D.I. Călimani – Giurgeu și C.N.I.P.T. Toplița. Accesul în sala de spectacole, pentru fiecare zi a festivalului, se face pe baza unor bilete gratuite ce pot fi procurate de la Centrul de Informare Turistică zilnic, între orele 10 și 16.

Miercuri, 5 aprilie 2017, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc Expoziția de carte „Fănuș Neagu”.

Miercuri, 5 aprilie 2017, târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Joi, 6 aprilie 2017, de la ora 16, la Baroc Pub din Toplița va avea loc lansarea de carte a doamnei Macrina Lazăr, intitulată „Senkiu fo yo frendship”, cu participarea poeților Călin Vlasie, N. Băciuț și Romulus Bucur. Organizator – Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

Joi,  6 aprilie 2017, târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Duminică, 9 Aprilie 2017, târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *