Jazz 9 sept

Evenimentele săptămânii 3-9.09.2018

Evenimentele săptămânii  3-9 Septembrie 2018

Între 3 și 8 Septembrie 2018 la Vila M36 din Toplița va avea loc Tabăra de toamnă pentru copii. Activități: echitație, bicicletă, înot, drumeții, frisbee, jocuri de tabără și dezvoltare personală, string art, modelaj în lut, pictură pe sticlă/lemn. Organizator: Școala de iarnă Bulgărașul.

Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 19 sunteți invitați la spectacolul  „Symphonic meets Jazz in Transylvania”, care va avea loc la Casa de Cultură Toplița.Participă Elena Mîndru și Orchestra Română de Tineret, alături de Tuomas J. Turunen, Michael Acker, Bobby Petrov, Dan Variu. Dirijoare: Cosette Justo-Valdes. Intrarea se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziționat începând cu data de 27 august de la Centrul de Informare Turistică Toplița. Organizatori: Asociația Culturală Elena Mîndru, Casa de Cultură Toplița și  Primăria Toplița.

Duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 2030, la Terasa Banffy din Toplița va avea loc un show de stand up comedy. Invitat – Gabriel Gheorghe. Prețul unui bilet este de 25 de lei și poate fi achiziționat la Terasa Banffy Toplița. Organizator: Terasa Banffy Toplița.

Între lunile mai-octombrie 2018,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura concursul de lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în 30 octombrie 2018. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *