Evenimentele săptămânii 28 Octombrie – 3 Noiembrie 2019

29.10.2019 CdcT

Marți, 29 octombrie 2019, de la ora 19, sunteți invitați la spectacolul de comedie „Rivalii”, după Harold Pinter, care va avea loc la Casa de cultură din Toplița. Prețul unui bilet este de 20 lei. Biletele pot fi achiziționate de la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic între orele 10 și 17. Organizatori: Teatrul de club, Casa de cultură din Toplița și Centrul de Informare Turistică Toplița.

Joi, 31 octombrie 2019, de la ora 17, la Casa de cultură din Toplița va avea loc Balul bobocilor elevilor liceului „O. C. Tăslăuanu” din Toplița. Organizatori: elevii liceului „O. C. Tăslăuanu” din Toplița.

Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, de la ora 19, Borszéki Ifjúsági Fórum vă invită să petreceți cu ei de Halloween. În program: proiecție de film la Casa de cultură din Borsec de la ora 19, iar apoi o petrecere la Crama Borozó, de la ora 21. Prețul unui bilet este de 10 lei. Organizator: Borszéki Ifjúsági Fórum.

Între lunile mai-octombrie 2019,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura cea de a 6-a ediție a Concursului Național de Lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în luna octombrie 2019. Proiectul este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și sub egida Anului Cărții. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare zi de miercuri, între orele 16 și 17, elevii de gimnaziu pot participa la un curs de programare pe calculator, prin jocuri on line, „Wix code kids”, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *