1-decembrie

Evenimentele săptămânii 28 noiembrie – 4 decembrie 2016

Între 1 Noiembrie și 18 Decembrie 2016, Centrul de Informare Turistică Toplița în parteneriat cu Casa de Cultură Toplița organizează Campania Umanitară „Un cadou pentru un zâmbet de copil /bunic”. Mai multe detalii puteți găsi în regulamentul campaniei sau la Centrul de Informare Toplița.
Între 1 și 15 Decembrie 2016 Shoe Box Toplița și Cutia cu zâmbete organizează Campania Umanitară „ShoeBox – Cadoul din Cutia de Pantofi”. Perioada de colectare a cutiilor este 1-15 decembrie 2016, urmând ca între 16-24 decembrie acestea să fie distribuite către copii. Primim doar cutii ce conțin lucruri noi, nefolosite și cu etichetă, la sediul firmei Cutia cu zâmbete din Toplița.
Miercuri, 30 noiembrie 2016, Ministerul Culturii și Centrul Cultural Toplița vă invită la Concertul de nai susținut de Nicolae Voiculeț în cadrul turneului „România 1000 – D.O.R.”. Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Municipiului Toplița, la ora 17. Participă Ansamblul Profesionist „Rapsodia Călimanilor”. Intrarea este liberă. Biletele pentru spectacol se găsesc la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic între orele 10 și 16.
Miercuri, 30 noiembrie 2016, târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.
Joi, 1 Decembrie 2016, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, comunele Bilbor, Gălăuțaș, Sărmaș, Subcetate și Municipiul Toplița organizează Te Deum și depunere de coroane la Monumentul eroilor din localitate.
Joi, 1 decembrie 2016, târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.
Duminică, 4 decembrie 2016, de la ora 18, Primăria orașului Borsec vă invită la Casa de Cultură din Borsec, să vizionați piesa „Kövekkel a zsebében”, jucată de actorii Teatrului Figura Stúdió Színház din Gheorgheni. Intrarea este liberă.
Duminică, 4 decembrie 2016, târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *