Ziua Copilului Toplița

Evenimentele săptămânii 28 Mai – 3 Iunie 2018

Marți, 29 mai 2018, la ora 11, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Toplița va avea loc Campionatul de șah.

Marți, 29 mai 2018, la ora 1430,  în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, pe Terenul de baschet din Parcul Eroilor din Toplița va avea loc Campionatul de baschet.

Miercuri, 30 mai 2018, de la ora 9, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, pe Terenul sintetic al Stadionului Municipal din Toplița va avea loc Campionatul de Mini fotbal.

Miercuri, 30 mai 2018, de la ora 13, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Sala de tenis a Casei de Cultură din Toplița va avea loc Campionatul de tenis de masă.

Miercuri, 30 mai 2018, de la ora 17, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Restaurantul Izabella din Toplița va avea loc lansarea cărții „Proverbe descâlcite” de Ionela Tudor.

Joi, 31 mai 2018, de la ora 9, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Stadionul Municipal Toplița va avea loc competiția Crosul copiilor.

Joi, 31 mai 2018, de la ora 10, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Casa de Cultură Toplița va avea loc Concursul de prim ajutor „Și tu poți salva o viață”, ediția a VI-a.

Joi, 31 mai 2018, de la ora 13, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, în Parcarea Primăriei Municipiului Toplița va avea loc un Spectacol Copiilor, premierea sportivilor și Spectacolul „Junior Partyclub” cu parada personajelor de desene animate, jocuri interactive, pictură pe față și alte surprize pentru cei mici.

Joi, 31 mai 2018, de la ora 16, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc un Workshop de parenting.

Organizatorii acestui eveniment sunt: Municipiul Toplița, Instituțiile de Învățământ din Municipiul Toplița, Casa de Cultură Toplița, Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Serviciul Județean de Ambulanță – Stația Toplița și Centrul de Informare Turistică Toplița.

Joi, 31 Mai 2018, de la ora 13, copiii din Gălăuțaș sunt invitați la Sărbătoarea copilăriei ce va avea loc în centrul comunei Gălăuțaș. Din program: jocuri, concursuri, desene pe asfalt. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Gălăuțaș, Biblioteca Gălăuțaș.

Duminică, 3 Iunie 2018, de la ora 11, la Tulgheș de organizează un eveniment dedicat Zilei Copilului, care se va desfășura în centrul comunei Tulgheș. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Tulgheș.

Între 27 și 31 August 2018, la Toplița va avea loc Tabăra de Scriere Creativă „Toplitera” 2018, ediția a II-a, sub îndrumarea poetului Florin Iaru.  Proiectul inițiat de Fundația Culturală „Miron Cristea” Toplița este finanțat de Consiliul Local al Municipiului Toplița. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscriere gratuită la toplitera@yahoo.com. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița și Primăria Toplița.

Între lunile mai-octombrie 2018,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura concursul de lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în 30 octombrie 2018. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *