Afiș Nu grăbi pasul

Evenimentele săptămânii 27 Martie – 2 Aprilie 2017

Între 13 și 31 Martie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița în parteneriat cu A.D.I. Călimani – Giurgeu organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

Între 13 februarie și 24 aprilie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița organizează un nou concurs „Re-creația mea”, dedicat Zilei Naționale a Cărții. Acesta se va desfășura pe următoarele categorii de vârstă: 9-11 ani, 11-15 ani și 15-18 ani. Doritorii trebuie să citească minim trei cărți din lista care corespunde categoriei de vârstă, să trimită pe e-mail prezentările acestora pentru ca mai apoi să își susțină cartea preferată la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița. Concursul se va desfășura pe următoarele etape: 13 februarie 2017 – anunțarea concursului, 13 februarie – 21 aprilie –  lecturarea cărților, 21 – 22 aprilie  – primirea prezentărilor și 24 aprilie – ziua concursului. Detalii la sediul Bibliotecii, pe adresa electronică bibliotecatoplita@yahoo.com sau 0266/341237.

Luni, 27 martie 2017, la Casa de Cultură din Toplița va avea loc spectacolul de teatru pentru copii „Nemaipomenita Scufiță Roșie” de Ioana Hogman după Frații Grimm. Organizatori: Teatrul pentru copii și tineret „Ariel” din Târgu Mureș și Casa de Cultură din Toplița. Prețul unui bilet este de 6 lei.

Luni, 27 martie 2017, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc o lectură publică cu ocazia Aniversării „Ana Blandiana la 75 de ani”.

Miercuri, 29 Martie 2017, târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Joi,  30 Martie 2017, târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Duminică, 2 Aprilie 2017, târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *