Ziua Copilului 2019 Toplița

Evenimentele săptămânii 27 Mai – 2 Iunie 2019

Evenimentele săptămânii 27 Mai – 2 Iunie 2019

Joi, 23 mai 2019, la ora 10, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, pe Terenul de baschet din Parcul Eroilor din Toplița va avea loc Campionatul de baschet.

Vineri, 24 mai 2019, de la ora 10, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Casa de Cultură Toplița va avea loc Concursul de prim ajutor „Și tu poți salva o viață”, ediția a VII-a.

Luni, 27 mai 2019, de la ora 9, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, pe Terenul sintetic al Stadionului Municipal din Toplița va avea loc Campionatul de Mini fotbal.

Luni, 27 mai 2019, de la ora 13, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Sala de tenis a Casei de Cultură din Toplița va avea loc Campionatul de tenis de masă.

Marți, 28 mai 2019, de la ora 10, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Toplița va avea loc Campionatul de șah.

Miercuri, 29 mai 2019, de la ora 9, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Stadionul Municipal Toplița va avea loc competiția Crosul copiilor.

Miercuri, 29 mai 2019, de la ora 13, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, în Parcarea Primăriei Municipiului Toplița va avea loc un Spectacol Copiilor, premierea sportivilor și Spectacolul „Junior Partyclub” cu parada personajelor de desene animate, jocuri interactive, pictură pe față și alte surprize pentru cei mici. Organizatorii acestui eveniment sunt: Municipiul Toplița, Instituțiile de Învățământ din Municipiul Toplița, Casa de Cultură Toplița, Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Serviciul Județean de Ambulanță – Stația Toplița și Centrul de Informare Turistică Toplița.

Joi, 30 mai 2019, de la ora 20, sunteți invitați la concertul cu instrumente muzicale tradiționale „Pe urmele lui Bártok și Kodály”, susținut de Szokolay Dongó Balázs și Ségercy Feri la Casa de Cultură din Borsec. Organizator : Borszéki Ifjúsági Fórum.

Vineri, 31 mai 2019, de la ora 1030, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc atelierul „Povești cu har, povești cu dar”. Organizator : Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

Vineri, 31 mai 2019, de la ora 10, copiii sunt invitați la „Sărbătoarea copilăriei”, eveniment care va avea loc la Căminul cultural din Gălăuțaș. Din program : fun science, magician, pictură pe față. Organizator : Primăria Gălăuțaș.

Între lunile mai-octombrie 2019,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura cea de a 6-a ediție a Concursului Național de Lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în luna octombrie 2019. Proiectul este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și sub egida Anului Cărții. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare zi de miercuri, între orele 16 și 17, elevii de gimnaziu pot participa la un curs de programare pe calculator, prin jocuri on line, „Wix code kids”, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *