Afiș Nu grăbi pasul

Evenimentele săptămânii 27 Februarie – 5 Martie 2017

Între 13 și 28 Februarie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

Luni, 27 și marți, 28 februarie 2017, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se vor organiza activități cu copiii de la grădinițele „Dumbrava minunată” și „Voinicel”, care vor confecționa mărțișoare și le vor expune pe holul Bibliotecii.

Între 27 Februarie și 1 Martie 2017,  de la ora 10 la ora 15, Primăria Municipiului Toplița prin Casa de Cultură a Municipiului Toplița, în parteneriat cu Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița, Centrul de Informare Turistică Toplița și A.D.I. Călimani Giurgeu vă invită la Casa de Cultură din Toplița pentru Expoziția de mărțișoare „Să dăruim primăvară” , unde vor fi expuse lucrări ale elevilor din zona de nord a județului Harghita. Intrarea liberă.

Miercuri, 1 Martie 2017, de la ora 17, la Casa de Cultură Toplița va avea loc „Spectacolul primăverii”, la care vor participa Clubul Sportiv „Dance” din Toplița, Ansamblul „Toplițana” al Centrului Cultural Toplița coordonat de Nicolae Cif, Școala Populară de Artă din Toplița, Grupul folcloric „Flori Toplițene” îndrumat de Livia Harpa și trupa „Wi-fi” coordonată de Istvan Kozma. Organizatori – Primăria Municipiului Toplița prin Casa de Cultură a Municipiului Toplița, în parteneriat cu Centrul de Informare Turistică Toplița și A.D.I. Călimani Giurgeu. Intrarea este liberă, pe baza unui bilet gratuit ce poate fi procurat de la Centrul de Informare Turistică, zilnic între orele 10 și 16.

Miercuri, 1 Martie 2017, târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Joi, 2 Martie 2017, târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Duminică, 3 Martie 2017, târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *