Afiș 30 noiembrie 2018

Evenimentele săptămânii 26 Noiembrie – 2 Decembrie 2018

Evenimentele săptămânii  26 Noiembrie – 2 Decembrie 2018

Luni, 26 noiembrie 2018, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc finala concursului „Bătălia cărților”. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

Luni, 26 noiembrie 2018, de la ora 12, la Casa de Cultură din Borsec va avea loc un concert de muzică pentru copii susținut de formația Mesehetes. Intrarea liberă. Organizatori: Casa de Cultură Borsec și formația Mesehetes.

Marți, 27 noiembrie 2018,  de la ora 17, sunteți invitați la un concert și lansare de carte a autorului Ovidiu Scridon, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița. Intrarea liberă. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița și Alexandria Publishing House.

Joi, 29 noiembrie 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, la Căminul cultural din Subcetate va avea loc un simpozion și o lansare de carte, urmate de un spectacol. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Subcetate.

Vineri, 30 noiembrie 2018, la Monumentul eroilor din Corbu va avea loc o festivitate cu depunere de coroane, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Corbu.

Vineri, 30 noiembrie 2018, de la ora 1230, la Monumentul eroilor din Tulgheș va avea loc o paradă militară urmată de depuneri de coroane, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Tulgheș.

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, de la ora 1630 sunteți invitați la Căminul cultural din Tulgheș pentru aprinderea luminilor de Crăciun urmată de un concert de colinde susținut de Ansamblul „Plaiuri Tulgheșene”. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Tulgheș.

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, la Monumentul eroilor din Gălăuțaș va avea loc o festivitate cu depunere de coroane. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Gălăuțaș.

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, la Monumentul eroilor din Sărmaș va avea loc o festivitate cu depunere de coroane. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Sărmaș.

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, la Monumentul eroilor din Subcetate va avea loc o festivitate cu depunere de coroane, urmată de un spectacol susținut de artiștii locali la Căminul Cultural din Subcetate. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Subcetate

Duminică, 2 decembrie 2018, de la ora 1230, sunteți invitați la Căminul Cultural din Tulgheș pentru  partea a doua a spectacolului dedicat Centenarului, susținut de către interpreți locali, elevi ai Liceului Teoretic „Alecu Russo” din Cojușna, Republica Moldova și artiștii Sebastian Stan și Ina Todoran. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Tulgheș.

Duminică, 2 decembrie 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, la Monumentul eroilor din Bilbor va avea loc o festivitate cu depunere de coroane. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Bilbor.

Duminică, 2 decembrie 2018, de la ora 17, în Centrul Civic din Borsec va avea loc aprinderea luminilor de Crăciun, urmată de un concert de muzică clasică susținut de ansamblul instrumental „Amabil Trio” din Miercurea-Ciuc, la Casa de cultură din Borsec. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Borsec.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *