Afiș Spectacolul primăverii

Evenimentele săptămânii 26 Februarie – 4 Martie 2018

Luni, 26 februarie 2018, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc o expoziție de carte cu ocazia împlinirii a 180 de ani de la nașterea lui B.P. Hasdeu. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Marți, 27 și miercuri, 28 februarie, dar și pe data de 1 martie 2018, între orele 10 și 16 sunteți invitați la vernisajul expoziției de mărțișoare găzduite de Casa de cultură Toplița, intitulată „Să dăruim primăvară”. Vor fi expuse lucrări ale elevilor din zona de nord a județului Harghita. Intrarea liberă. Organizatori: Municipiul Toplița, Casa de Cultură Toplița, A.D.I. Călimani-Giurgeu și CNIPT Toplița.

Miercuri, 28 februarie 2018, de al ora 17, la Casa de Cultură Toplița va avea loc spectacolul de teatru „The Talent Show”, ediția a II-a. Se pot face înscrieri până în data de  27 februarie 2018, la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic între orele 10 și 16. Biletele sunt gratuite și pot fi procurate de la Centrul de Informare Turistică Toplița. Organizatori: Casa de Cultură Toplița, Trupa de teatru „Ludicus” Toplița și CNIPT Toplița.

Joi, 1 Martie 2018, puteți vedea expoziția de mărțișoare intitulată „Ziua mărțișorului” la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Joi, 1 Martie 2018, de la ora 16, la Casa de Cultură din Toplița va avea loc „Spectacolul primăverii”. Participă Ansamblul „Izvorașul” din Gălăuțaș, Ansamblul „Românașul” din Bilbor, Ansamblul „Floricica” al Liceului Tehnologic Corbu, Clubul Sportiv „Dance” din Toplița, Ansamblul „Toplițana” al Centrului Cultural Toplița, Școala Populară de Artă Toplița, Grupul Folcloric „Flori Toplițene” din Toplița și Trupa „Wi-fi” din Toplița. Intrarea va fi pe baza unor bilete gratuite ce pot fi procurate de la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic între orele 10 și 17. Organizatori: Municipiul Toplița, Casa de Cultură Toplița, A.D.I. Călimani-Giurgeu și CNIPT Toplița.

Vineri, 2 Martie 2018, de la ora 18, locuitorii orașului Borsec sunt invitați la un Concert de muzică clasică ce va avea loc la Casa de Cultură din Borsec. Participă elevii Liceului de Artă „Nagy István” din Miercurea-Ciuc. Organizatori: Casa de Cultură din Borsec și Liceul de Artă „Nagy István” din Miercurea-Ciuc.

Vineri, 2 Martie 2018, la Biblioteca Județeană din Miercurea-Ciuc va avea loc faza finală a concursului „Bătălia cărților”. Din partea Municipiului Toplița vor participa elevii: Ciucanu Raluca, Fodor Iulia Alexandra și Matei Domnica, împreună cu bibliotecarele de la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *