Evenimentele săptămânii 25 Noiembrie – 1 Decembrie 2019

27.11.2019 CdcT

Evenimentele săptămânii 25 Noiembrie – 1 Decembrie 2019

Miercuri, 27 noiembrie 2019, de la ora 19 sunteți invitați la teatru de revistă. Spectacolul „E vremea să ne întâlnim” va avea loc la Casa de cultură Toplița și va fi susținut de actorii Vasile Muraru, Valentina Fătu și solista Daniela Tănase. Prețul unui bilet este de 30 de lei.
Biletele pot fi procurate de la Centrul de Informare Turistica Toplita, zilnic între orele 10.00 – 17.00, și înainte de eveniment, la intrarea în sala de spectacole. Organizatori: VaVa Art și Casa de cultură Toplița.

Joi, 28 noiembrie 2019, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, în cadrul Zilelor George Sbârcea va avea loc un seminar de la ora 9, la Biblioteca Municipală Toplița și un concert de la ora 17, la Casa de cultură Toplița. Participă Ansamblul Folcloric Profesionist „Rapsodia Călimanilor”. Intratrea liberă. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița și Centrul Cultural Toplița.

 

Vineri, 29 noiembrie 2019, la Casa de cultură Borsec va avea loc un eveniment caritabil în beneficiul lui Szendike Lucaci. Participă Loránd Gergely, instructor Zumba. Organizatori: Loránd Gergely și Casa de cultură Borsec.

 

Vineri, 29 noiembrie 2019, de la ora 17, la Tulgheș va avea loc aprinderea luminițelor de sărbători. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Tulgheș.

 

Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, la Gălăuțaș va avea loc o paradă militară. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Gălăuțaș. 

 

Duminică,  1 Decembrie 2019, de la ora 1230, în Parcul central din Tulgheș va avea loc un  program dedicat Zilei Naționale: un ceremonial religios, apoi depunere de coroane, alocuțiuni, spectacol artistic susținut de Ansamblul Plaiuri Tulgheșene și un recital extraordinar de muzică patriotică a lui Răzvan Năstăsescu. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Tulgheș. 

 

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare zi de miercuri, între orele 16 și 17, elevii de gimnaziu pot participa la un curs de programare pe calculator, prin jocuri on line, „Wix code kids”, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *