Amantul înșelat

Evenimentele săptămânii 25.02.-03.03.2019

Evenimentele săptămânii 25 Februarie – 3 Martie 2019

 

Luni, 25 februarie 2019, la ora 19:00, Compania de Comedie din Cluj Napoca va prezenta la Casa de cultură Toplița piesa de teatru „Amantul înșelat” de Orlin Diakov. Protagoniști: Ioan Isaiu şi Sorin Misirianțu. Prețul unui bilet este de 20 lei și poate fi achiziționat de la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic, între orele 10:00 și 17:00. Organizatori: Compania de Comedie din Cluj Napoca și Casa de cultură Toplița.

Între 26 februarie și 1 martie 2019, la Casa de Cultură Toplița va avea loc o Expoziție de mărțișoare confecționate de elevii școlilor din zona de nord a județului Harghita. Intrarea liberă. Organizatori: Primăria Toplița prin Casa de Cultură Toplița și ADI Călimani-Giurgeu.

Vineri, 1 martie 2019, la Casa de Cultură Toplița va avea loc Spectacolul Primăverii, un spectacol de muzică populară și ușoară susținută de ansamblurile folclorice și grupurile din zona de nord a județului Harghita. Intrarea liberă. Organizatori: Primăria Toplița prin Casa de Cultură Toplița și ADI Călimani-Giurgeu.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *