Afiș Cursuri

Evenimentele săptămânii 23-29 Octombrie 2017

Începând din 23.10.2017, în fiecare luni, de la ora 17, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc un Atelier de creație măști, în colaborare cu Liceul „O.C. Tăslăuanu”, cu participarea designer-ului Maria Mirabela Joandrea.

Miercuri, 26 Octombrie 2017 este Hramul Bisericii Ortodoxe din satul Poiana Veche, comuna Tulgheș.

Miercuri, 26 Octombrie 2017 se sărbătorește Hramul Bisericii Ortodoxe și al comunei Subcetate printr-un spectacol folcloric.

Miercuri, 26 Octombrie 2017, elevii Liceului Teoretic „O. C. Tăslăuanu” sunt invitați, de la ora 17:00, la Balul Majoratului ce va avea loc la Casa de Cultură a Municipiului Toplița.

Vineri, 27 Octombrie și Sâmbătă, 28 Octombrie 2017, de la ora 17, doamna Viorica Truța, tehnician în nutriție și îngrijiri corporale va susține cursurile „Sănătate prin mod de trai” și „Tratamente naturiste în reumatism”. Acestea se vor ține în Sala de ședințe a Casei de Cultură din Toplița. Participarea este gratuită. Organizatori: Casa de Cultură a Municipiului Toplița și Fundația „Perspective”.

Sâmbătă, 28 Octombrie 2017, la Casa de Cultură din Borsec va avea loc o Conferință în Geologie. Organizator: Casa de Cultură Borsec.

Sâmbătă, 28 Octombrie 2017, cu ocazia Târgului crescătorilor de animale, ediția a V-a, la Baza de agrement din comuna Gălăuțaș va avea loc un spectacol folcloric susținut de ansamblurile folclorice din zonă.

Între lunile ianuarie și decembrie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița în parteneriat cu A.D.I. Călimani – Giurgeu organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

Primăria Toplița și Casa de cultură Toplița organizează cursuri de tenis de masă pentru copii, la Casa de Cultură Toplița. Pentru detalii și înscrieri – 0745 496 365. Instructor Zoli Câmpian.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *