Afis concert

Evenimentele săptămânii 23-29 Aprilie 2018

Luni, 23 aprilie 2018, de la ora 17, sunteți invitați concertul de muzică sacră „Lumină din lumină”, ce va avea loc la Casa de Cultură din Toplița. Vor participa Grupul Folcloric „Flori Toplițene”, coord. Livia Harpa, Maria Cojocaru și Amalia Blănaru de la Școala Populară de Artă Toplița, precum și Corul „Arhanghelii”, dirijor și moderator Alin Gh. Negrea. Intrarea este liberă, pe baza unui bilet ce poate fi achiziționat de la CNIPT Toplița. Organizatori: Primăria Toplița, Casa de Cultură Toplița și ADI Călimani-Giurgeu.

Luni, 23 aprilie 2018, de la ora 9, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița vor avea loc două evenimente în cadrul „Zilelor Cărții”, și anume un Atelier de lectură și creativitate intitulat „Printre semne de carte”, și campania de atragere la lectură cu titlul „Prognoza de primăvară a bibliotecii”, în parteneriat cu Casa de Cultură Toplița. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița și Casa de Cultură Toplița.

Marți, 24 aprilie 2018, de la ora 15, sunteți invitați la Cenaclul TopLitera ce va avea loc la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

Vineri, 27 aprilie 2018, de la ora 18, la Casa de Cultură din Borsec va avea loc proiecția de film cu tema „Împărțirea județelor”. Organizator: Primăria Borsec și Casa de Cultură Borsec.

Sâmbătă, 28 aprilie 2018, de la ora 18, borsecenii sunt invitați la Casa de Cultură din Borsec, pentru a viziona piesa de teatru „Ki vagyok en”, prezentată de actorii Teatrului Szinkron din Gheorgheni. Organizatori: Primăria Borsec, Casa de Cultură Borsec și Teatrul Szinkron Gheorgheni.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *