cupacalimani1

Evenimentele săptămânii 23 – 29.01.2017

Între 18 și 31 Ianuarie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița organizează un concurs foto,  în fiecare lună a acestui an, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

Luni, 23 Ianuarie 2017, la Biblioteca MunicipalăGeorge Sbârceadin Toplița va avea loc un Simpozion cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Românești, la care vor participa profesorii de istorie din Municipiul Toplița. Organizatori – Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița și Centrul Cultural Toplița.

Marți, 24 Ianuarie 2017,  la ora 12, Casa de Cultură Toplița vă invită în Parcul Central al Municipiului Toplița pentru a celebra Mica Unire printr-o horă a toplițenilor.

Tot cu ocazia Zilei Unirii, marți, 24 Ianuarie 2017, la Școala Generală „Dumitru Gafton” din Gălăuțaș va avea loc o serbare în cadrul căreia se vor depune coroane, iar elevii vor susține un mic program artistic. Organizatori – Primăria Comunei Gălăuțaș și Școala Generală „Dumitru Gafton” din Gălăuțaș.

Miercuri, 25 Ianuarie 2017, târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Joi, 26 Ianuarie 2017, târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017, și duminică, 29 Ianuarie 2017, va avea loc Editia a 5-a a concursului de schi de tura Cupa Călimani. Sunteți așteptați la Cabana Lomaș, de la ora 10, pentru a vă alinia la linia de Start. Detalii despre concurs vor fi publicate pe pagina de Facebook și pe http://concurs.lomas.ro. Înscrierea se face online, taxa fiind de 50 de lei.

Duminică, 22 Ianuarie 2017, târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *