Afiș Cupa Călimani 2018

Evenimentele săptămânii 22 – 28 Ianuarie 2018

Marți, 23 Ianuarie 2018, elevii de la Grupul Școlar „Miron Cristea” din Subcetate vor susține un spectacol cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, la Căminul Cultural din Subcetate. Organizator: Comuna Subcetate prin Căminul Cultural Subcetate și Grupul Școlar „Miron Cristea” din Subcetate.

Marți, 23 Ianuarie 2018, la Biblioteca MunicipalăGeorge Sbârceadin Toplița va avea loc un Simpozion cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Românești, la care vor participa elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Toplița. Organizator – Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018, de la ora 20, la Căminul Cultural din Corbu va avea loc tradiționalul Bal cu ocazia Zilei Unirii. Elevii Liceului Tehnologic Corbu vor susține un spectacol artistic în deschiderea balului. Organizator: Primăria Comunei Corbu și Consiliul Local Corbu.

Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018, și duminică, 28 Ianuarie 2018, va avea loc Editia a 6-a a concursului de schi de tura Cupa Călimani. Sunteți așteptați la Cabana Lomaș, de la ora 10, pentru a vă alinia la linia de Start. Detalii despre concurs vor fi publicate pe pagina de Facebook și pe http://concurs.lomas.ro. Înscrierea se face online, taxa fiind de 50 de lei.

De Marți, 19 Decembrie 2017, până Vineri, 16 Februarie 2018 sunteți invitați să vedeți expoziția de măști realizate în cadrul Bibliotecii Municipale „George Sbârcea”. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *