afis-campanie-umanitara

Evenimentele săptămânii 21-27 noiembrie 2016

Între 1 Noiembrie și 18 Decembrie 2016, Centrul de Informare Turistică Toplița în parteneriat cu Casa de Cultură Toplița organizează Campania Umanitară „Un cadou pentru un zâmbet de copil /bunic”. Mai multe detalii puteți găsi în regulamentul campaniei sau la Centrul de Informare Toplița.
Luni, 21 noiembrie 2016, de la ora 14, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița, va avea loc Cenaclul Revistei Top Litera, la care vor participa elevii și tinerii cu veleități literare.
Miercuri, 23 noiembrie 2016 , Târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.
Joi, 24 noiembrie 2016, Târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.
Joi, 24 și vineri, 25 noiembrie 2016, sunteți invitați de către Liceul Teoretic „O.C.Tăslăuanu” la Festivalul de colinde „Florile dalbe” ce va avea loc la Casa de Cultură a Municipiului Toplița.
Vineri, 25 noiembrie 2016, între orele 16 și 18, la Sala de ședințe a Casei de Cultură din Toplița, va avea loc lansarea Asociației Non-guvernamentale de Tineret „Castalian”. Participă Anca Gliga, reprezentant al tinerilor la ONU, Răzvan Onu, voluntar și Victor Miron, scriitor, fondatorul proiectului „Cărțile pe față”.
Sâmbătă, 26 și duminică, 27 noiembrie 2016, Restaurantul Izabella din Toplița vă invită la cea de a 3-a ediție a unui Weekend gustos cu Nea Mărin, care vă va încânta cu preparate din bucătăria italiană.
Duminică, 27 noiembrie 2016, cetățenii comunelor Tulgheș și Corbu vor sărbători Ziua Națională a României la Monumentul Eroilor din comună. În cadrul acestui eveniment se vor organiza un Te Deum, paradă militară, depunere de coroane, precum și un program artistic.
Duminică, 27 noiembrie 2016, Târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *