Afiș Piknik 27 mai

Evenimentele săptămânii 21-27 Mai 2018

Între 21 și 25 Mai 2018, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc o expoziție de carte cu ocazia împlinirii a 95 de ani de la nașterea lui Ion Caraion și a 20 de ani de la moartea lui Ștefan Bănulescu. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

Luni, 21 Mai 2018, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc demararea concursului de lectură intitulat „Bătălia cărților”, care se va desfășura pe perioada lunilor mai-octombrie 2018. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în 30 octombrie 2018. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

Miercuri, 23 Mai 2018, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc activitatea pentru cei mai mici dintre cititori intitulată „Biblioteca publică pentru școlari”. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

Duminică, 27 Mai 2018, la Corbu se va sărbători Ziua Comunei Corbu. Participă: Compact, Margareta Clipa, Ioan Dordoi, Margareta Sigheartău, Cristina Blaga, Ciprian Ilie, Nelu Șopterean, Răzvan Pop și alți invitați. Organizatori: Primăria Comunei Corbu și Consiliul Local Corbu.

Duminică, 27 Mai 2018, la Sărmaș va avea loc un spectacol cu ocazia Zilei Comunei Sărmaș. Organizatori: Primăria Comunei Sărmaș și Consiliul Local Sărmaș.

Duminică, 27 Mai 2018, de la ora 10, la Castelul Urmanczy din Toplița se organizează PIKNIK – Săptămâna Castelelor Deschise, eveniment în cadrul  inițiativei „Private Heritage Week” (Săptămâna Patrimoniului Privat) lansate de către organizația European Historic Houses din Bruxelles. Din program: pictură pe față (organizator: Asociația Mozaique), jocuri în aer liber pentru copii: cărți de colorat uriașe, baloane de săpun, mângâiere animale – iezi, miei și iepurași,  spectacol de pantomimă și teatru de păpuși pentru copii, de la 12.30 – tur ghidat la castel în limba maghiară, de la ora 13.00 – picnic de familie cu bunătăți aduse de acasă, apoi ateliere creative: pictură pe piatră, înșirare de mărgele, quilling (coordonator: Asociația Mozaique),  vânătoare de comori, iar de la ora 15.00 – tur ghidat la castel în limba română și jocuri de îndemânare. Organizatori: Coaliția Castel în Transilvania și Asociația Mozaique.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *