Afiș Bătălia Cărților

Evenimentele săptămânii 20-26 Noiembrie 2017

Miercuri, 22 Noiembrie 2017, de la ora 13, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița, va avea loc „Bătălia cărților”. Copiii cu vârste între 11-13 și 14-18 ani se vor înfrunta  în cadrul unui proiect inițiat de Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj.

Vineri, 24 și Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, de la ora 17 vor avea loc două cursuri de terapie naturistă prezentate de doamna Viorica Truța în Sala de ședințe a Casei de Cultură din Toplița. Intrarea este liberă. Organizatori: Casa de Cultură Toplița și Fundația Perspective din Făgăraș.

Duminică, 26 Noiembrie 2017, la ora 18 va avea loc aprinderea lumânărilor de Crăciun în Parcul Central din Borsec. Organizator: Primăria Borsec.

Între lunile ianuarie și decembrie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița în parteneriat cu A.D.I. Călimani – Giurgeu organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

În fiecare luni, de la ora 17, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc un Atelier de creație măști, în colaborare cu Liceul „O.C. Tăslăuanu”, cu participarea designer-ului Maria Mirabela Joandrea.

În fiecare joi și vineri,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița copiii între 9 și 16 ani își pot exersa abilitățile în programare pe calculator în cadrul proiectului „Wix Code Kids” al Fundației Progress în colaborare cu Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *