Afiș teatru

Evenimentele săptămânii 20 – 26 Martie 2017

Între 13 și 31 Martie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

Luni, 20 Martie 2017, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va organiza o expoziție de carte cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei.

Marți, 21 Martie 2017, de la ora 17, sunteți invitați la lansarea cărții „Destine după destine” a domnului Ilie Șandru, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

Miercuri, 22 Martie 2017, târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Joi, 23 Martie 2017, de la ora 19, sunteți invitați la piesa de teatru „Camera 701”, de Elise Wilk, prezentată de actorii Teatrului Național Târgu Mureș la Casa de Cultură din Toplița.  Organizatori: Ministerul Culturii, Teatrul Național Târgu Mureș, Compania „Liviu Rebreanu” și Casa de Cultură din Toplița. Prețul unui bilet este de 12 lei. Biletele se pot procura de la Centrul de Informare Turistică zilnic între orele 10 și 17.

Joi, 23 Martie 2017, de la ora 18, la Casa de Cultură din Borsec va avea loc un Spectacol pentru copii cu acrobații.

Joi,  23 Martie 2017, târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Duminică, 26 Martie 2017, târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *