Afiș Dragobete

Evenimentele săptămânii 20 – 26 Februarie 2017

Luni, 20 Februarie 2017, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița, va avea loc o expoziție cu tema „Constantin Brâncuși și opera sa”.

Între 13 și 28 Februarie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

Miercuri, 22 Februarie 2017, de la ora 15, în parteneriat cu Liceul Teoretic „O. C. Tăslăuanu”, se va derula proiectul „Grow” al cărui scop este să instige oamenii la un nou mod de viață, mai sănătos și mai fericit !

Miercuri, 22 Februarie 2017, târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Joi, 23 Februarie 2017, târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Sâmbătă, 25 Februarie 2017, de la ora 18, sunteți invitați la Balul de Dragobete la restaurantul „La moară” din Călimănel, Toplița. Atmosfera va fi întreținută de Ansamblul Profesionist „Rapsodia Călimanilor” – Toplița, Grupul Folcloric „Flori Toplițene”, Trupa „Wi-fi”, Formația „Molnar”,invitat special: Costel Popa. Organizatorii  – Municipiul Toplița, Casa de Cultură Toplița, Centrul Cultural Toplița și A.D.I. Călimani – Giurgeu  – doresc, prin acest eveniment, promovarea portului popular românesc, astfel toți participanții sunt rugați să îmbrace cel puțin un element vestimentar al portului național! Prețul unui bilet este de 75 lei/persoană. Biletele pot fi achiziționate de la Centrul de Informare Turistică în intervalul 03 – 22 februarie, zilnic 10-16 în limita locurilor disponibile!!! (tel. 0366 100 456)

Sâmbătă, 25 Februarie 2017, de la ora 19, va avea loc Balul ”Cina Porcului” ediția a II-a, la Casa de Cultură din Borsec. Muzica este asigurată de Szabo Jozsef și trupa. Organizatori – Primăria Borsec și UDMR Borsec. Prețul unui bilet este de 75 lei/ persoană. Rezervări la Secretariatul Primăriei Borsec.

Duminică, 26 Februarie 2017, târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *