Afiș Ziua Voluntariatului

Evenimentele săptămânii 2-8 Aprilie 2018

Luni, 2 Aprilie 2018, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii, va avea loc o expoziție de carte pentru copii și lectură publică. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

Miercuri, 4 Aprilie 2018, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc o expoziție de carte cu ocazia aniversării a 50 de ani de la moartea lui Martin Luther King. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

 

Miercuri, 4 Aprilie 2018, în zona Toplița se va desfășura o campanie de plantare de arbori cu ocazia Zilei Voluntariatului, prin proiectul 4/4 pentru Prieteni al American Council for International Education. Participă elevii Liceului Teoretic O.C.Tăslăuanu Toplița, cu sprijinul Ocolului Silvic Toplița. Organizatori: Primăria Municipiului Toplița, Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița și American Councils Romania.

 

Vineri, 6 Aprilie 2018, de la ora 15:30, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița, se va ține un atelier de modelaj în lut, cu sprijinul D-nei Mirabela Joandrea. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *