Afiș „Bigamia”

Evenimentele săptămânii 19-25 Noiembrie 2018

Evenimentele săptămânii  19-25 Noiembrie 2018

Luni, 19 Noiembrie 2018, de la ora 19, la Casa de Cultură din Borsec va avea loc spectacolul de teatru cu piesa „Bigamia” de Ray Cooney. Participă actorii teatrului din Târgu Secuiesc. Intrarea liberă. Organizatori: Teatrul din Târgu Secuiesc și Casa de Cultură Borsec.

Vineri, 23 Noiembrie 2018, de la ora 16, sunteți invitați la Expoziția de fotografii „Geniile”, la Casa de Cultură din Toplița. Intrarea liberă. Organizatori: Centrul Cultural Lăzarea și Casa de Cultură Toplița.

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018, de la ora 19, va avea loc vernisajul galeriei de fotografii „Geniile”, la Casa de Cultură din Borsec. Intrarea liberă. Organizatori: Centrul Cultural Lăzarea și Casa de Cultură din Borsec.

Între lunile mai-octombrie 2018,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura concursul de lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în 26 noiembrie 2018. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *