afis-poveste-de-craciun

Evenimentele săptămânii 19 – 25 Decembrie 2016

Între 1 și 31 Decembrie 2016 are loc Târgul de Crăciun la Toplița, în centrul orașului.

Luni, 19 Decembrie 2016, la ora 18, la Restaurantul Banffy din Toplița, va avea loc evenimentul caritabil „Cumpără o carte, donează căldură”, organizat de Cabinetul Individual de Psihologie Tudor Ionela în beneficiul Centrului Social Călimănel.

Marți, 20 Decembrie 2016,  Casa de Cultură din Borsec vă invită la Spectacolul de dans popular susținut de Ansamblul folcloric „Floricica” din Gălăuțaș, în cadrul evenimentului Sărbătoarea Pomului de Crăciun. Intrarea liberă.

Marți, 20 Decembrie 2016, Moș Crăciun vine să împartă cadouri copiilor din Comuna Tulgheș. Evenimentul va avea loc în centrul comunei.

Miercuri, 21 Decembrie 2016, la Căminul cultural din Comuna Subcetate va avea loc un spectacol de colinde susținut de elevii Grupului Școlar „Miron Cristea” , în cadrul evenimentului Sărbătoarea Pomului de Crăciun. Intrarea liberă.

Miercuri, 21 Decembrie 2016, târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Joi, 22 Decembrie 2016, în cadrul evenimentului de omagiere a eroului Cotfas Marinel, va avea loc o depunere de coroane la Monumentul eroilor Revoluției din 1989 din Comuna Subcetate.

Joi, 22 Decembrie 2016, de la ora 17, Casa de Cultură Toplița vă invită la Concertul de colinde și cântece de iarnă intitulat „Poveste de Crăciun”. Pe scenă vor evolua membrii trupei de teatru „Ludicus” a Casei de Cultură Toplița, Grupul „Flori Toplițene” – îndrumător prof. Livia Harpa și Corul „Arhanghelii”, acompaniați de Orchestra Școlii Populare de Artă Toplița. Dirijor și prezentator  – Alin Gheorghe Negrea. Prețul unui bilet este de 5 lei. Biletele se pot procura de la Centrul de Informare Turistică,  zilnic între orele 10:00 și 17:00.

Joi, 22 Decembrie 2016, târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Vineri, 23 Decembrie 2016, Casa de Cultură din Borsec vă invită la Spectacolul de Crăciun al ansamblului de dans popular Czifrasarok din Borsec, în cadrul evenimentului Sărbătoarea Pomului de Crăciun. Intrarea liberă.

Duminică, 25 decembrie 2016, târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *