Concert vienez

Evenimentele săptămânii 18-24 Decembrie 2017

Luni, 18 Decembrie 2017, de la ora 18 sunteți invitați la un Concert Simfonic Vienez, care va avea loc la Casa de Cultură din Toplița. Participă Corul „Arhanghelii” – Dirijor Alin Gh. Negrea și Grupul Instrumental „Traffic Strings” din București. Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot procura de la CNIPT  Toplița între orele 10 și 17. Organizatori: Primăria Toplița, Casa de Cultură Toplița, ADI Călimani – Giurgeu și CNIPT Toplița.

Luni, 18 Decembrie 2017, va avea loc o serbare în cinstea lui Moș Crăciun, care vine să împartă cadouri copiilor din Comuna Gălăuțaș. Evenimentul va avea loc în centrul comunei. Organizator: Primăria Comunei Gălăuțaș.

Marți, 19 Decembrie 2017, de la ora 16, la Biserica Ortodoxă din Toplița – Călimănel, Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Toplița organizează spectacolul „Seara colindelor”. Participă elevii Școlii Gimnaziale „Andrei Șaguna” și preșcolarii de la grădinițele „Dumbrava minunată”, Vale și Călimănel.

Marți, 19 Decembrie 2017, de la ora 15 sunteți invitați la vernisajul expoziției de măști realizate în cadrul Bibliotecii Municipale „George Sbârcea”. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

Marți, 19 Decembrie 2017, Moș Crăciun vine să împartă cadouri copiilor din Comuna Tulgheș. Evenimentul va avea loc în centrul comunei. Organizator: Primăria Tulgheș.

Joi, 21 Decembrie 2017, Ansamblul Folcloric „Plaiuri Tulgheșene” va susține un spectacol la Spitalul de Psihiatrie din Tulgheș. Organizator: Primăria Tulgheș.

Vineri, 22 Decembrie 2017, în cadrul evenimentului de omagiere a eroului Cotfas Marinel, va avea loc o depunere de coroane la Monumentul Eroilor Revoluției din 1989 din Comuna Subcetate. Organizator: Primăria Subcetate.

Duminică, 24 Decembrie 2017, la ora 17 va avea loc Aprinderea lumânărior de Crăciun în Borsecul de Jos. Organizator: Primăria Borsec.

Între lunile ianuarie și decembrie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița în parteneriat cu A.D.I. Călimani – Giurgeu organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

 

În fiecare joi și vineri,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița copiii între 9 și 16 ani își pot exersa abilitățile în programare pe calculator în cadrul proiectului „Wix Code Kids” al Fundației Progress în colaborare cu Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *