afis-targul-crescatorilor-de-animale

Evenimentele săptămânii 17 – 23 Octombrie 2016

Miercuri, 19 octombrie 2016 – Târgul săptămânal de la Sărmaș.

Joi, 20 octombrie 2016 – Târgul săptămânal de la Subcetate.

Joi, 20 și vineri, 21 octombrie 2016, va avea loc ediția a XX-a a Festivalului cântecului păstoresc „Miorița”, la Casa de Cultură a Municipiului Toplița. Participă Ansamblul folcloric profesionist Rapsodia Călimanilor și Ansamblul Cindrelul – Junii Sibiului. Organizatori: Centrul Cultural Toplița, Primăria și Consiliul Local Toplița. Intrarea este liberă, făcându-se pe bază de bilet ce poate fi procurat de la Centrul de Informare Turistică, zilnic între orele 10:00 – 16:00.

Sâmbătă, 22 și duminică, 23 octombrie 2016, sunteți invitați la cea de a patra ediție a Festivalului – concurs „Glasul muzicii – Calea spre celălalt”, ce va avea loc la Casa de Cultură din Toplița. Organizatori: Centrul Cultural „Ardealul” din Subcetate, cu sprijinul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Călimani – Giurgeu și a Casei de Cultură a Municipiului Toplița. Intrarea liberă.

Tot sâmbătă, 22 și duminică, 23 octombrie 2016, vă invităm la un Weekend gustos cu Nea Mărin, ediția a 2-a, care va face o demonstrație culinară inspirată din bucătăria turcească, la Restaurantul Izabella din Toplița.

Sâmbătă, 22 octombrie 2016 – Târgul crescătorilor de animale, ediția a IV-a, Gălăuțaș. Invitați: Ciprian și Mihaela Istrate

Duminică, 23 octombrie 2016 – Târgul săptămânal de la Bilbor.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *