Afis Poveste de Craciun 2018 (1)

Evenimentele săptămânii 17-23 Decembrie 2018

Evenimentele săptămânii 17-23 Decembrie 2018

Miercuri, 19 Decembrie 2018, de la ora 18, la Casa de cultură din Toplița va avea loc cea de a IV-a ediție a concertului de colinde „Poveste de Crăciun”. Vor cânta Grupul folcloric „Flori toplițene”, Maria Cojocaru și Amalia Blănaru și Corul „Arhanghelii”, dir. Alin Gh. Negrea. Intrarea la spectacol se face pe baza unor bilete gratuite ce se pot procura de la CNIPT Toplița zilnic între orele 10-16. Organizatori: Primăria Toplița și Casa de Cultură Toplița.

Joi, 20 Decembrie 2018, de la ora 17, copiii din Tulgheș îl vor primi pe Moș Crăciun în Parcul Central din Tulgheș. Organizator: Primăria și Consiliul Local Tulgheș.

Duminică, 23 Decembrie 2018, de la ora 17, în Centrul civic al Orașului Borsec va avea loc tradiționala aprindere a lumânărilor, urmată de un spectacol susținut de Grupul de dans popular „Tünderkért Virágai” și MGC Guitar Students, de la ora 1715, la Casa de Cultură din Borsec. Organizator: Primăria Borsec, Consiliul Local Borsec și Casa de Cultură Borsec.

Între 6 și 20 Decembrie 2018, Primăria Toplița, Casa de Cultură Toplița, Teatrul “Ludicus” Toplița și Centrul Național de Informare Turistică Toplița organizează Campania “Un cadou pentru un zâmbet de copil/bunic”. Cadourile se aduc la Centrul Național de Informare Turistică Toplița.

Între 23 Noiembrie 2018 și 31 Ianuarie 2019, la Casa de cultură din Toplița se poate vizita expoziția foto-documentară „Sud-estul Transilvaniei în contextul Marii Uniri”. Organizator: Muzeul Carpaților Răsăriteni.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *