Invitație la teatru

Evenimentele săptămânii 16-22 Octombrie 2017

Joi, 19 octombrie 2017, de la ora 17 sunteți invitați la Casa de Cultură Toplița pentru a viziona piesa „Invitație la teatru”, susținut de trupa „Ludicus”. Accesul în sala de spectacole se face pe baza unor bilete gratuite ce pot fi procurate de la Centrul de Informare Turistică Toplița. Organizatori: Municipiul Toplița, Casa de Cultură Toplița, Trupa de teatru „Ludicus” și Centrul de Informare Turistică Toplița.

Sâmbătă, 21 octombrie 2017, la Casa de Cultură din Borsec va avea loc Spectacolul aniversar al Ansamblului de dans Czifrasarok al Liceului Tehnologic Zimmethausen. Organizator: Liceul Tehnologic Zimmethausen.

Între lunile ianuarie și decembrie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița în parteneriat cu A.D.I. Călimani – Giurgeu organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

Primăria Toplița și Casa de cultură Toplița organizează cursuri de tenis de masă pentru copii, la Casa de Cultură Toplița. Pentru detalii și înscrieri – 0745 496 365. Instructor Zoli Câmpian.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *