18 dec 2018 ora 17 cdc t

Evenimentele săptămânii 16-22 Decembrie 2019

18 dec 2018 ora 17 cdc t

Luni, 16 decembrie 2019, de la ora 18 sunteți invitați la Casa de Cultură din Borsec, la spectacolul teatru „Függök ezen a zord élet-párkányon”, dedicat poetului Ady Endre și regizat de Szugyiczki István. O producție a Trupei Harag Gyorgy și a Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca. Interpretează actorul Bogdan Zsolt. Prețul biletului este la discreția fiecăruia. Organizatori: Casa de cultură Borsec și Primăria orașului Borsec.

Miercuri, 18 decembrie 2019, de la ora 17, Casa de cultură Toplița va fi gazda concertului de colinde „Poveste de Crăciun”. Participă Grupul folcloric „Flori Toplițene” coordonat de Livia Harpa, Corul „Arhanghelii” Toplița, acompaniați de elevii Școlii de Artă. Dirijor și coordonator Alin Gh. Negrea.  Intrarea se face pe baza unei invitații ce poate fi procurată de la Centrul de Informare Turistică Toplița zilnic între orele 10 și 17. Organizatori: Primăria Toplița, Casa de cultură Toplița și CNIPT Toplița. 

 

Joi, 19 decembrie 2019, de la ora 17, la Casa de cultură Toplița va avea loc spectacolul „O seară de iarnă”, la care participă elevii cursurilor de canto, chitară și tobe, CSC Band, Trupa Wi-fi, CS „Lord Dance” Toplița și Clubul Shodan Toplița. Invitată Truța Neli. Intratrea liberă. Organizatori: Primăria Toplița și Casa de cultură Toplița. 

 

Vineri, 20 decembrie 2019, de la ora 16, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița va avea loc expoziția de pictură cu scop caritabil și lansarea de carte a poetei Doina Cotfas. Invitat Nicolae Băciuț. Intrarea liberă. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița și Doina Cotfas.

 

Duminică, 22 decembrie 2019, de la ora 18, în Centrul civic al orașului Borsec va avea loc tradiționala aprindere a lumânărilor de Crăciun, urmată de continuarea evenimentelor Târgului de Crăciun, care vor avea loc la Casa de cultură din Borsec. Intrarea liberă. Organizatori: Primăria Borsec, Consiliul Local Borsec și Casa de cultură Borsec.

 

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.
În fiecare zi de miercuri, între orele 16 și 17, elevii de gimnaziu pot participa la un curs de programare pe calculator, prin jocuri on line, „Wix code kids”, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *