Expoziție de animale 20 oct 2019 Baza de agrement Gălăuțaș

Evenimentele săptămânii 14-20 Octombrie 2019

Luni, 14 octombrie 2019, de la ora 18, sunteți invitați la spectacolul „Comedie cu olteni”, după Gh. Vlad, care va avea loc la Casa de cultură din Toplița. Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele pot fi achiziționate de la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic între orele 10 și 17. Organizatori: Ateneul național din Iași și Casa de cultură din Toplița. 

Marți, 15 octombrie 2019, de la ora 14, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc Ziua Pâinii – o expoziție cu produse de panificație de la producătorii din zonă. Organizator: la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița. 

Între 17 și 20 octombrie 2019, la Toplița vor avea loc Zilele Culturii Maghiare. Organizatori: Primăria și Consiliul Local Toplița, UDMR Toplița, Fundația „Kemény János”, Liceul Teoretic „Kemény János”, Asociația Alma Mater „Kemény János”. Din program: 

Joi, 17 octombrie 2019, de la ora 19, la Casa de cultură din Toplița – spectacolul de teatru cu titlul „Precum apa reflectă chipul”, reprezentație a actorilor teatrului „Osonó Színház”. Intrarea liberă.

Vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 20, la Restaurantul Izabella din Toplița – Balul recoltei. Atmosfera va fi întreținută de grupul muzical „Trio” din Borsec. 

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, de la ora 18, la Casa de cultură din Toplița – spectacol de cabaret susținut de trupa „Orotvai Komák”. Intrarea liberă.

Duminică, 20 octombrie 2019, de la ora 11, la Strandul Urmanczy – Concurs de gătit la ceaun, cu participarea grupurilor de dans popular „Czifrasarok” din Borsec și „Csillagszem” din Toplița. De la ora 18, la Sport Bar & Bistro sunteți invitați la spectacolul oferit de „Gyergyószéki Fúvózenekar”. Intrarea liberă.

 

Duminică, 20 octombrie 2019, de la ora 10, la Baza de agrement din Gălăuțaș va avea loc o Expoziție de animale. Organizatori: Cooperativa „Padina”, Primăria și Consiliul Local Gălăuțaș.

Între lunile mai-octombrie 2019,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura cea de a 6-a ediție a Concursului Național de Lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în luna octombrie 2019. Proiectul este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și sub egida Anului Cărții. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *