Afiș Festival de teatru

Evenimentele săptămânii 14-20 Mai 2018

Marți, 15 Mai 2018, de la ora 12, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc o lansarea unui nou concurs de lectură intitulat „Bătălia cărților”, care se va desfășura pe perioada lunilor mai-octombrie 2018. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în 30 octombrie 2018. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

Marți, 15 mai 2018, de la ora 18, toplițenii sunt invitați să vadă piesa de teatru „Patru femei la Poliție”, la Casa de Cultură din Toplița. Piesa de teatru adaptată după T. Mușatescu va fi prezentată de actrița Dorina Roman. Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pot procura de la CNIPT Toplița zilnic între orele 10-16. Organizatori            :Teatrul Particular Brașov și Casa de Cultură Toplița.

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 17, la Casa de Cultură din Toplița va avea loc concertul „Voci de primăvară”. Acesta va fi susținut de Clasa de canto a prof. M. Cojocaru, Clasa de pian a prof. A. Blănaru și Clasa de vioară a prof. L. Bodor. Intrarea este liberă. Organizatori: Școala Populară de Artă, Municipiul Toplița și Casa de Cultură Toplița.

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 12, copiii din Borsec sunt invitați la teatru de păpuși pentru a vedea piesa „Matei Corvin și judecătorul clujean”, la Casa de Cultură din Borsec.

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 17, la Casa de Cultură din Borsec va avea loc „Conecțiuni” – o expoziție foto și proiecție filme, în cadrul proiectului „Comunitatea romilor prin perspectiva artelor vizuale” derulat de Centrul Cultural Județean Harghita. Prezintă Directorul Centrului Cultural Harghita Ferencz Angéla. Organizatori: Casa de Cultură a Oraşului Borsec, Primăria Oraşului Borsec, Consiliul Județean Harghita, și Centrul Cultural Județean Harghita.

Joi, 17 mai 2018, cu ocazia Zilei Eroilor, la Toplița se vor organiza manifestări specifice acestei zile.

Vineri, 18 mai 2018, de la ora 20, borsecenii sunt invitațila un Concert de Rusalii care va avea loc la Casa de Cultură din Borsec. Concertul va fi susținut de trio-ul de coarde „Mercurium” din Miercurea-Ciuc. Organizatori: Primăria Borsec și Casa de Cultură Borsec.

Sâmbătă, 19 mai 2018, ora 9:30, la   Căminul Cultural Subcetate va avea loc Festivalul de teatru școlar intitulat „Confesiuni despre viață și artă”, ediția a V-a, etapa interjudețeană. Organizatori: Liceul „Miron Cristea” Subcetate, Consiliul Școlar al Elevilor, Primăria și Consiliul Local Subcetate, Inspectoratul Școlar Județean Harghita și Asociația „Ecoul” Subcetate.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *