Afiș Teatru Ariel

Evenimentele săptămânii 13-19 Noiembrie 2017

Luni, 13 Noiembrie 2017, de la ora 10:30 și 12:30, la Casa de Cultură din Toplița, Teatrul Ariel din Târgu Mureș va prezenta piesa de teatru pentru copii „Copilul și vrăjile”. Prețul unui bilet este de 6 lei. Organizatori: Teatrul Ariel din Târgu Mureș și Casa de Cultură Toplița.

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, de la ora 14 va avea loc o Conferință pe tema agroturismului la Școala Gimnazială „Dumitru Gafton” din Gălăuțaș, în cadrul programului Academia Harghiteană, organizat de către Consiliul Județean Harghita, Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor și Primăria Comunei Gălăuțaș.

Vineri, 17 Noiembrie 2017, sunteți invitați de către Liceul Teoretic „O.C.Tăslăuanu” la Festivalul de colinde „Florile dalbe” ce va avea loc la Casa de Cultură din Toplița. Participă elevii școlilor din zona Topliței. Intrarea liberă. Organizatori: Liceul Teoretic „O.C.Tăslăuanu” și Casa de Cultură Toplița.

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, Primăria orașului Borsec vă invită la Casa de Cultură din Borsec, să vizionați piesa „Kövekkel a zsebében”, jucată de actorii Teatrului Figura Stúdió Színház din Gheorgheni. Intrarea este liberă.

Între lunile ianuarie și decembrie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița în parteneriat cu A.D.I. Călimani – Giurgeu organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

În fiecare joi și vineri,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița copiii între 9 și 16 ani își pot exersa abilitățile în programare pe calculator în cadrul proiectului „Wix Code Kids” al Fundației Progress în colaborare cu Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare joi , la Muzeul Comunal din Tulgheș va avea loc o Șezătoare  pentru copii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *