Concert

Evenimentele săptămânii 13 – 19 Martie 2017

Între 13 și 31 Martie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

Miercuri, 15 martie 2017, de la ora 17, la Casa se Cultură din Borsec se va serba Ziua Culturii Maghiare cu recitaluri de poezie, dansuri tradiționale și muzică populară. Participă ansamblul folcloric Czifrasárok și elevii Grupului Școlar Zimmethausen. Organizatori: Grupul Școlar Zimmethausen și Casa de Cultură din Borsec. Intrarea liberă.

Miercuri, 15 martie 2017, va avea loc Târgul de primăvară la Piața Agro-alimentară din Subcetate.

Miercuri, 15 Martie 2017, târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Joi,  16 Martie 2017, târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Sâmbătă, 18 Martie 2017, de la ora 18, va avea loc un Concert de muzică clasică la Casa de Cultură din Borsec. Participă elevii Liceului de Arte „Nagy István” din Miercurea – Ciuc. Organizatori: Casa de Cultură din Borsec și Liceul de Arte „Nagy István” din Miercurea – Ciuc. Prețul biletului este la alegerea spectatorilor.

Duminică, 19 Martie 2017, târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *