Afiș spectacol caritabil

Evenimentele săptămânii 13 – 19 Februarie 2017

Între 13 și 28 Februarie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

Miercuri, 15 Februarie 2017, târgul săptămânal din Sărmaș va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Joi, 16 Februarie 2017, de la ora 17, Casa de Cultură a Municipiului Toplița, în parteneriat cu Centrul Cultural Toplița, Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița, Cabinetul de psihologie Tudor Ionela și A.D.I. Călimani Giurgeu vă invită la Casa de Cultură din Toplița pentru Concertul Caritabil „CÂNTEC PENTRU COPILĂRIE” organizat pentru micuța Ilinca care are nevoie de un ajutorul nostru. Intrarea este LIBERĂ pe baza unei donații. Participă Corul „Arhanghelii”, Grupul „Flori Toplițene”, Ansamblul „Toplițana” și Ansamblul profesionist „Rapsodia Călimanilor”.

Joi, 16 Februarie 2017, târgul săptămânal din Subcetate va avea loc la Piața Agro-alimentară.

Vineri, 17 februarie 2017, de la ora 10, la Pârtia Toplița, va avea loc Cupa „Strindberg” la schi pentru cluburi, cu premii în valoare de 15.000 lei. Din program: Concursul de schi, urmat de  Festivitatea de premiere a câștigătorilor Cupei „Strindberg” la schi,  zboruri demonstrative și în tandem cu parapanta, precum și recitalurile trupelor ROTILOS și DEEPCENTRAL. Organizator – S.C. Danico S.R.L.

Sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 10 , la Pârtia Toplița se va desfășura  Cupa „Strindberg” la schi pentru amatori, cu premii în valoare de 6.000 lei. Din program: Concursul de schi, urmat de  Festivitatea de premiere a câștigătorilor Cupei „Strindberg” la schi, zboruri demonstrative și în tandem cu parapanta, precum și recitalurile trupelor GOJIRA & PLANET H, ȘUIE PAPARUDE cu show de lasere. La final va avea loc extragerea câștigătorilor la tombola aniversară „Strindberg 25 de ani”. Organizator  – S. C. Danico S.R.L.

Sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 10 va avea loc concursul de schi Cupa „Lőrincz Pál”, la Complexul de schi „Speranța”  Baia O-saros din Borsec. Organizator – Asociația de Schi din Borsec.

Duminică, 19 Februarie 2017, târgul săptămânal din Bilbor va avea loc la Piața Agro-alimentară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *