Afiș Cupa Strindberg

Evenimentele săptămânii 12-18 Februarie 2018

Miercuri, 14 februarie 2018, de la ora 10 va avea loc prezentarea și dezbaterea programelor de finanțare nerambursabilă ale Consiliului Județean Harghita pentru ONG-urile din domeniile tineret, sport, social, turism, cultură, sprijinirea asociațiilor de pompieri voluntari, la Sala de ședințe a Casei de Cultură a Municipiului Toplița.

Miercuri, 14 februarie 2018, de la ora 16, la Casa de Cultură a Municipiului Toplița va avea loc spectacolul omagial In Memoriam Grigore Vieru – Cetățean de onoare a Municipiului Toplița. Participă Ansamblul Folcloric Profesionist „Rapsodia Călimanilor” al Centrului Cultural Toplița, dir. prof. Bodor Lorand, coregraf N. Cif, soliștii C. Antal-Cujbă, L. Harpa, C. Ilie, D. Raita, Al. Oltean și Corul „Arhanghelii” al Casei de Cultură Toplița – dir. prof. A. Gh. Negrea. Organizatori: Primăria Municipiului Toplița, Centrul Cultural Toplița, Casa de Cultură a Municipiului Toplița și Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița. Intrarea liberă. La ora 15 va avea loc o slujbă de pomenire la bustul poetului Grigore Vieru din parcul central al Municipiului Toplița.

Miercuri, 14 februarie 2018, sunteți invitați la expoziția omagială dedicată poetului Grigore Vieru, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Vineri, 16 februarie 2018, de la ora 9 va avea loc cea de a doua ediție a Cupei Strindberg la schi alpin. Atât schiorii înscriși în cluburi de specialitate, cât și cei amatori sunt invitați să concureze pe Pârtia Toplița. Organizator: S.C. Danico S.R.L.

Sâmbătă, 17 februarie 2018, de la ora 18 sunteți invitați la Balul Vânătorilor, ce va avea loc la Restaurantul „La Moară” din Toplița-Călimănel. Atmosfera va fi întreținută de Tavi de la Negrești. Prețul este de 100 de lei/persoană și se achită până în data de 12.02.2018. Persoana de contact: Vodă Ioan – 0756 778 046. Organizator: AVPS Toplița.

Sâmbătă, 17 februarie 2018, de la ora 19, se organizează Balul Cina porcului, ediția a III-a, la Casa de Cultură din Borsec. Invitați: Formația Feeling Music Project. Prețul unui bilet este de 65 lei/persoană. Persoana de contact: Csibi Magdolna 0743 224 888. Organizator: Primăria Orașului Borsec.

De Marți, 19 Decembrie 2017, până Vineri, 16 Februarie 2018 sunteți invitați să vedeți expoziția de măști realizate în cadrul Bibliotecii Municipale „George Sbârcea”. Organizator: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

Din 9 până în 23 februarie 2018 sunteți invitați în fiecare zi de vineri, de la orele 15, să participați la Atelierul de confecționat mărțișoare care va avea loc la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *