Ziua comunei Gălăuțaș 15.08.2019

Evenimentele săptămânii 12-18.08.2019

Evenimentele săptămânii 12-18 August 2019

Între 14 și 15 August 2019, la Baza de agrement din Gălăuțaș, vor avea loc o Zilele Comunei Gălăuțaș. Din program: Miercuri, 14 august 2019,  de la ora 9, competiții de cross și mini fotbal la Baza de agrement, tenis de masă și table, de la ora 9, la Clubul tuturor vârstnicilor, trasul bușteanului cu cai de la ora 9, pe Bâtca, călărie viteză de la ora 10, pe Bâtca, skanderbeg de la ora 11 și trasul frânghiei de la ora 12 la baza de agrement. Joi, 15 august 2019, de la ora 14, la Baza de agrement Gălăuțaș va avea loc un spectacol artistic și  un foc de artificii. Invitați: Ansamblul Izvorașul – Gălăuțaș, Ansamblul Flori Toplițene, Ansamblul profesionist „Rapsodia Călimanilor” Toplița, Ciprian Ilie și formația, Ovidiu Furnea, Ilinca Fărcaș, Marcel Crăciunescu, Vasile Pasc, Trupa Cherry, Ionuț Langa, Roxana Truță. Prezintă Vasile Gotea. Organizatori: Primăria și Consiliul local Gălăuțaș.

Între 16 și 20 August 2019, la Bilbor va avea loc cea de a III-a ediție a Taberei „La poalele Călimanilor”.  Copiii cu vârste între 6 și 18 ani vor participa la ateliere tematice coordonate de voluntarii Joy Camps: orientare în natură, sport, vânătoare de comori, tirul cu arcul, muzică și dans, atelier de prim ajutor, drumeție. Organizatori: Asociația „Filantropia” Bilbor și A.D.I. Călimani-Giurgeu.

Între lunile mai-octombrie 2019,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura cea de a 6-a ediție a Concursului Național de Lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în luna octombrie 2019. Proiectul este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și sub egida Anului Cărții. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

În fiecare zi de miercuri, între orele 16 și 17, elevii de gimnaziu pot participa la un curs de programare pe calculator, prin jocuri on line, „Wix code kids”, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

 

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *