Afiș Concert colinde

Evenimentele săptămânii 11-17 Decembrie 2017

Vineri, 15 Decembrie 2017, de la ora 17, la Casa de Cultură dinToplița va avea loc concertul „O seară de iarnă”. Participă elevii cursurilor de chitară, Trupa de Teatru „Ludicus”, Clubul Sportiv „Dance” Toplița, CSC Band, Sidonia Prodan, Trupa Wi-fi. Organizatori: Municipiul Toplița și Casa de Cultură Toplița. Intrarea liberă.

Sâmbătă, 16 Decembrie 2017, de la ora 19, sunteți invitați la Concertul de colinde „Poveste de Crăciun”, ediția a III-a, care va avea loc la Catedrala „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din Toplița. Participă Grupul folcloric „Flori Toplițene”, coord. L. Harpa și Corul „Arhanghelii” din Toplița, dir. Alin Gh. Negrea. Din program: colinde românești și cântece de iarnă. Organizatori: Municipiul Toplița, Casa de Cultură Toplița, ADI Călimani-Giurgeu și CNIPT Toplița. Intrarea liberă.

Duminică, 17 Decembrie 2017, la ora 17 va avea loc Aprinderea lumânărior de Crăciun în Borsecul de Jos. Organizator: Primăria Borsec.

Între lunile ianuarie și decembrie 2017 Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița în parteneriat cu A.D.I. Călimani – Giurgeu organizează un concurs foto, intitulat „Nu grăbi pasul”, pe pagina de Facebook a Bibliotecii. Astfel, concurenții trebuie să încarce câte 5 fotografii relevante ale localității lor pe pagina de Facebook a Bibiotecii Municipale, cu eticheta  #nugrabipasul, dar și pe pagina lor de Facebook, cu aceeași etichetă, invitând prietenii să le aprecieze. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate în revista topLITERA. Cele mai frumoase 5 fotografii vor fi premiate prin grija sponsorilor revistei, iar la finalul anului se va organiza o expoziție cu toate fotografiile postate.

În fiecare luni, de la ora 17, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița va avea loc un Atelier de creație măști, în colaborare cu Liceul „O.C. Tăslăuanu”, cu participarea designer-ului Maria Mirabela Joandrea.

În fiecare joi și vineri,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița copiii între 9 și 16 ani își pot exersa abilitățile în programare pe calculator în cadrul proiectului „Wix Code Kids” al Fundației Progress în colaborare cu Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *