festival toplita

Evenimentele săptămânii 10-16 Decembrie 2018

 Vineri, 14 Decembrie 2018, de la ora 1230, la Biserica Ortodoxă din Subcetate va avea loc Festivalul interjudețean de colinde „Cerul și Pământul”, ediția a V-a. Participă Corul de colindători a Liceului „Miron Cristea” Subcetate, Corul de colindători format din cadrele didactice de la Liceul „Miron Cristea” Subcetate și personalul Primăriei Subcetate și Corala bărbătească „Armonia”. Organizatori: Liceul „Miron Cristea” Subcetate, Episcopia Ortodoxă a Covasnei și Harghitei, Inspectoratul Școlar Județean Harghita, Primăria Comunei Subcetate, Consiliul Local al Comunei Subcetate, Asociația de Tineret „Ecoul ” Subcetate și Parohia Ortodoxă Subcetate.

Sâmbătă, 15 Decembrie 2018, de la ora 18, sunteți invitați la spectacolul „Crăciunul pentru toți”, care va avea loc la Casa de Cultură Toplița. Intrarea liberă. Organizator: Centrul Creștin Noua Generație.

Duminică, 16 Decembrie 2018, de la ora 17, în Centrul civic al Orașului Borsec va avea loc tradiționala aprindere a lumânărilor, urmată de continuarea evenimentelor Târgului de Crăciun, de la ora 1715, la Casa de Cultură din Borsec. Organizator: Primăria Borsec, Consiliul Local Borsec și Casa de Cultură Borsec.

Între 6 și 20 Decembrie 2018, Primăria Toplița, Casa de Cultură Toplița, Teatrul “Ludicus” Toplița și Centrul Național de Informare Turistică Toplița organizează Campania “Un cadou pentru un zâmbet de copil/bunic”. Cadourile se aduc la Centrul Național de Informare Turistică Toplița.

Între 23 Noiembrie 2018 și 31 Ianuarie 2019, la Casa de cultură din Toplița se poate vizita expoziția foto-documentară „Sud-estul Transilvaniei în contextul Marii Uniri”. Organizator: Muzeul Carpaților Răsăriteni.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *