Canicross Borsec 6-7 oct 2018

Evenimentele săptămânii 1-7.10.2018

Evenimentele săptămânii  1-7 Octombrie 2018

Luni, 1 Octombrie 2018, de la ora 17 va avea loc Balul vârstei de argint, ediția a VII-a, la Restaurantul „La Moară” din Călimănel, Toplița. Acest bal este organizat pentru sărbătorirea Zilei Mondiale a Persoanelor Vârstnice. Participă Ansamblul Profesionist „Rapsodia Călimanilor” Toplița. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Organizatori: Primăria Toplița,Consiliul Local Toplița, Centrul Cultural Toplița și Casa de Cultură Toplița.

Luni, 1 Octombrie 2018, se va sărbători Ziua Persoanelor Vârstnice, la Baza de agreement a Comunei Gălăuțaș. Organizatori: Primăria Gălăuțaș și Consiliul Local Gălăuțaș.

Miercuri, 3 Octombrie 2018, de la ora 18, sunteți invitați la spectacolul de teatru „Plăcerile și chinurile adulterului”, care va avea loc la Casa de Cultură Toplița. Prețul unui bilet este de 15 lei. Organizatori: Teatrul Particular Brașov și Casa de Cultură Toplița.

Sâmbătă, 6 Octombrie 2018, la Tulgheș va avea loc Parada și Balul Recoltei. Parada va avea loc de la ora 11, în comună, iar balul de la ora 19 la Restaurantul Malvimend. Prețul unui bilet este de 15 lei. Organizator: Ansamblul maghiar de dansuri populare  din Tulgheș.

Sâmbătă, 6 Octombrie și duminică, 7 Octombrie 2018, de la ora 10, la Borsec va avea loc ediția a II-a de Canicross, un campionat de atelaje trase de  câini. Organizator: Molnar Sandor.

Între lunile mai-octombrie 2018,  la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” din Toplița se va desfășura concursul de lectură intitulat „Bătălia cărților”. Se pot înscrie copii (11-13 ani), adolescenţi (14-18 ani) şi adulți. Înscrierea se face la toate secţiile şi filialele, pe toată durata de desfăşurare a concursului. Finala concursului va avea loc în 30 octombrie 2018. Organizatori: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, Consiliul Județean Cluj, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj și A.N.B.P.R.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *