foto-6-valea-muresului

Echitaţe & Pescuit sportiv

ECHITAȚIE

Baza de echitatie de la Toplița de lângă pârtiile de schi vă oferă cursuri de echitație, drumeții ecvestre și plimbări pe domeniul pârtiilor de schi .

 

PESCUIT SPORTIV

Pescuitul în râul Mureș și apele repezi de munte ce străbat regiunea oferă o minunată combinație între relaxare și aventură. Luați-vă undița și veniți să petreceți momente de neuitat în mijlocul naturii !

La pescăria Liberty Fishing & Recreation, situată în zona Moglănești, la ieșirea din Toplița înspre Gălăuțaș, amatorii de pescuit sportiv sunt așteptați de marți până vineri între orele 8-21 și 21-6 și de sâmbătă până duminică între orele 7-21 și 21-6. Tarifele sunt de 15 lei pentru adulți și 7 lei pentru copii, respectiv 30 de lei pe noapte. Se poate face un abonament sezonier valabil un an, în valoare de 500 de lei. Taxa de pescuit include 2 kg de caras. Se pot pescui specii precum crapul, știuca, amurul și alte soiuri.

Stadionul municipal, terenurile de sport ( baschet, fotbal, tenis) din Toplița și sălile de sport din celelalte localități vă dau posibilitatea practicării și altor sporturi –tenis, volei, fotbal, baschet, handbal.